Csere és visszatérítés

  Termékcsere

  Amennyiben a rendelése méretprobléma miatt nem megfelelő, a rendelése kézhezvételétől számítva 14 napon belül méretcserét tudunk biztosítani, amennyiben megjelöli számunkra a cserélni kívánt terméket/termékeket! Csomagját személyesen is be tudja hozni cserére a vásárlást igazoló dokumentummal, Budapesti Duna Plázában található üzletünkbe! 

   A postai úton való visszaküldés menete az oldalunkon található ÁSZF értelmében a következő: A terméket eredeti állapotában futárszolgálattal, vagy postai úton vissza kell juttatnia részünkre, saját költségén!

    A szállítási cím:

     Dáker Kereskedelmi Kft.

      Váci út 178. Duna Pláza - J.PRESS-Triumph 125.üzlet

       1138 Budapest

        Visszatérítés

         Amennyiben a rendelésére mégsem tart igényt, a rendelése kézhezvételétől számítva 14 napon belül elállhat a vásárlástól! A rendelését eredeti állapotában futárszolgálattal, vagy postai úton vissza kell juttatnia részünkre, saját költségén!

          Termékcsere esetén, a termék raktárunkba való beérkezését követően 3 munkanapon belül feladjuk a csereterméket! Visszatérítés esetén 14 munkanapon belül visszatérítjük a vásárlás értékét a fizetéskor használt fizetési móddal megegyező módon! Utánvétes fizetési mód esetén banki átutalással térítjük vissza az összeget!

          Boxed:

          Sticky Add To Cart

          Font: