LISCA - Ruby női hosszú pizsama

LISCA - Ha jobban szereted a hosszú pizsamákat, mint a hálóingeket a akkor a Lisca Ruby kollekció pizsamáját neked találták ki! Amellett, hogy kényelmes és letisztult még csipkés díszítéssel is feldobták az összképet! Vidd haza most ezt a meseszép darabot és élvezd benne a pihenést!

23 835 Ft Ár

LISCA - Ruby melltartó

LISCA - Egy vonzó  fehérnemű nem csak Valentin-napkor csábíthat el! Válaszd ezt a gyönyörű piros, LISCA - Ruby melltartót, amely csipkés megjelenésének köszönhetően kiemeli melleid szépségét!

20 370 Ft Ár

LISCA - Ruby női köntös

LISCA - Csipkés díszítés az ujjnál! Vékony anyaga miatt nyáron is kiválóan hordható. A Lisca Ruby kollekciójának köntöse elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének! Szerezd be magadnak most ezt a gyönyörű darabot!

22 155 Ft Ár

LISCA - Ruby hálóruha

LISCA - Ha nem szereted a rövid hálóingeket de a pizsamákért sem vagy oda akkor a Ruby kollekció hálóruhája pont neked való lesz! Gyönyörű csipkés díszítéssel! Vidd haza most és élvezd a benne töltött idő minden percét!

23 835 Ft Ár

LISCA - Rubi női bugyi

LISCA - Egyszerre kényelmes és csábító! A Lisca Ruby kollekciójába tartozó bugyi egy csodás darab a ruhatáradba! Magas csipkével díszített dereka van! Vidd haza most ezt a csodás darabot!

10 185 Ft Ár

LISCA - Ruby hálóing

LISCA - Ha te sem szeretsz pizsamában aludni főleg melegben akkor a Lisca Ruby kollekció hálóingjét neked találták ki! Ráadás hogy a oldalán elegáns csipke húzódik végig! Vidd haza te is ezt a szépséget!

19 740 Ft Ár

Lisca wonderland - női köntös

LISCA - A Lisca Wonderland kollekciójából származó köntöse neked is varázslatos kényelmet fog biztosítani! Vastag anyagában te sem fogsz fázni! Válaszd most a LISCA WONDERLAND köntösét és élvezd a vele járó meleget!!

18 060 Ft Ár

Lisca wonderland - női hosszú pizsama

LISCA - A Lisca Wonderland kollekciójából származó pizsamája neked is varázslatos kényelmet fog biztosítani magas pamuttartalmának köszönhetően! Hosszú felső és alsó része miatt kitünő választás a hideg napokra. Válaszd most a LISCA WONDERLAND pizsamát és élvezd benne a téli éjszakákat!

16 380 Ft Ár

Lisca wonderland -női hálóing

LISCA - A Lisca Wonderland kollekciójából származó hálóingje neked is varázslatos kényelmet fog biztosítani magas pamuttartalmának köszönhetően! Hosszú ujjai miatt kitünő választás a hideg napokra. Válaszd most a LISCA WONDERLAND hálóinget és élvezd benne a téli éjszakákat!

12 915 Ft Ár

LISCA - Alegra szivacs nélküli merevítős melltartó

Vonzó Lisca - Alegra melltartónk gyönyörű, mégis funkcionális fehérnemű minden Lisca rajongó számára! Ez a melltartó tökéletes támaszt és szép formát kínál a teltebb mellel rendelkező Nők számára is! Megfelelő választás lehet a felesleges szivacs nélküli melltartók kedvelői számára! A szélesebb bállpántok további kényelmet nyújtanak! 

12 290 Ft Ár

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: