Tai 41 termék.

1-24 of 41
Előnyben részesíted a hagyományos, vagyis tai fehérnemű alsókat? Egyszerű,de nagyszerű darabjainkat már otthonod kényelméből is könnyedén megrendelheted! Széles választékunkban mindig kedvező áron kínáljuk fehérneműinket!

Aktív szűrők

SLOGGI - ZERO Feel Wavy Brazil női alsó

A SLOGGI legkelendőbb kollekciója, a ZERO Feel termékcsalád Brazil alsója most új köntösben érkezett meg hozzátok! Különleges, hullámos vonalainak köszönhetően még szexibb, mint előző társai! Válaszd ZERO Feel Wavy Brazil alsónkat, hozzá illő melltartóval!

5 499 Ft Ár

SLOGGI - Basic+ Tai 4P négy darabos női alsó

Észrevehetetlen tartás, maximális puhaság, láthatatlan szegélyek: ilyen a sloggi - Basic+ Tai 4P négy darabos női alsónk! Pamut anyagának köszönhetően kényelmes viselet, ráadásul most 4 darabos gazdaságos kiszerelésben kapható! Ha nagyobb mérettel rendelkezel, ez az alsó tökéletes választás!

7 999 Ft Ár

LISCA - Emanuelle női tai alsó

Elegáns fehérnemű a mindennapokra! Válaszd LISCA Emanuelle női alsóinkat! Ezek a kényelmes vonzó fehérneműk fényes csipkékből rugalmas kötött anyagból, és átlátszó tüllből nemcsak eleganciát, hanem tökéletes viselési kényelmet is biztosít! Modern és nőies csúszásmodell!

5 355 Ft Ár

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: