Merevítős melltartó 38 termék.

1-24 of 38
Szükséged van a megfelelő tartásra? Válaszd tökéletesen helytálló körmerevítős melltartóinkat kedvező árakon, amelyek biztos tartást és formát kölcsönöznek melleidnek! Széles választékunkban minőségi darabokat találsz, legyen szó klasszikus fazonokról és színekről, vagy vagány, aktuális trendeknek megfelelő melltartókról! 

Aktív szűrők

LISCA - Alegra szivacs nélküli merevítős melltartó

Vonzó Lisca - Alegra melltartónk gyönyörű, mégis funkcionális fehérnemű minden Lisca rajongó számára! Ez a melltartó tökéletes támaszt és szép formát kínál a teltebb mellel rendelkező Nők számára is! Megfelelő választás lehet a felesleges szivacs nélküli melltartók kedvelői számára! A szélesebb bállpántok további kényelmet nyújtanak! 

12 290 Ft Ár

TRIUMPH - Wild Rose Sensation Minimizer melltartó

Szeretjük a csipke fehérneműket! Ugyanis a csipke nőies, erőt sugároz, magabiztossá teszi viselőjét! Egy szép csipke fehérneműben nem kell attól tartani, hogy nem alkalomhoz illően öltöztünk, hiszen időtlen eleganciával rendelkezik! 

Nagyobb mellmérettel rendelkező Nők számára ideális választás, ugyanis egészen G méretig elérhető!

Hozzá illő alsóval!

14 999 Ft Ár

TRIUMPH - Amourette 300 W01 minimizer melltartó

Egy melltartó, ami nem hiányozhat a gardróbodból! A klasszikus eleganciát sugárzó Amourette kollekció már évtizedek óta a nők kedvence! 1954-ben készült el az első darabjuk, hírneve pedig azóta is töretlen, mivel évről évre megújulnak az aktuális trendeket követően! Kialakításukat a természetes vonalak ihlették, hiszen: minden Nő akkor a leggyönyörűbb, ha jól érzi magát a saját bőrében!

13 999 Ft Ár

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: