Merevítős melltartó 48 termék.

1-24 of 48
Szükséged van a megfelelő tartásra? Válaszd tökéletesen helytálló körmerevítős melltartóinkat kedvező árakon, amelyek biztos tartást és formát kölcsönöznek melleidnek! Széles választékunkban minőségi darabokat találsz, legyen szó klasszikus fazonokról és színekről, vagy vagány, aktuális trendeknek megfelelő melltartókról! 

Aktív szűrők

TRIUMPH Comfort Minimizer W melltartó

TRIUMPH - Ha te is jobban szereted a letisztult de mégis elegáns melltartókat akkor a Comfort Minimizer W melltartót neked találák ki! Egyszerű, de az oldalpántokat díszítő csipke mégis egyedivé teszi! Vidd haza most és élvezd te is a kényelmet!

10 499 Ft Ár

LISCA - Ruby melltartó

LISCA - Egy vonzó  fehérnemű nem csak Valentin-napkor csábíthat el! Válaszd ezt a gyönyörű piros, LISCA - Ruby melltartót, amely csipkés megjelenésének köszönhetően kiemeli melleid szépségét!

20 370 Ft Ár

SLOGGI EVER FRESH WHP - merevítős melltartó

SLOGGI - Szereted ha a melltartód megfelelően szellőzik és nem kell azt várnod a nagy melegben hogy mikor érsz már haza hogy levehesd? Akkor van egy jó hírünk! A SLOGGI EVER FRESH WHP magas pamuttartalmának köszönhetően kitünően szellőzik és ráadásul eszméletlen kényelmes!! Válaszd most és vidd haza magaddal ezt a csodát!!

10 999 Ft Ár

LISCA - Alegra szivacs nélküli merevítős melltartó

Vonzó Lisca - Alegra melltartónk gyönyörű, mégis funkcionális fehérnemű minden Lisca rajongó számára! Ez a melltartó tökéletes támaszt és szép formát kínál a teltebb mellel rendelkező Nők számára is! Megfelelő választás lehet a felesleges szivacs nélküli melltartók kedvelői számára! A szélesebb bállpántok további kényelmet nyújtanak! 

12 290 Ft Ár

TRIUMPH - Wild Rose Sensation Minimizer melltartó

Szeretjük a csipke fehérneműket! Ugyanis a csipke nőies, erőt sugároz, magabiztossá teszi viselőjét! Egy szép csipke fehérneműben nem kell attól tartani, hogy nem alkalomhoz illően öltöztünk, hiszen időtlen eleganciával rendelkezik! 

Nagyobb mellmérettel rendelkező Nők számára ideális választás, ugyanis egészen G méretig elérhető!

Hozzá illő alsóval!

15 999 Ft Ár

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: