Ajándékualványaink

  

Alakformálók 8 termék.

1-8 of 8
Alakformáló darabjaink karcsúsított fazonuknak köszönhetően tökéletesen a testedre simulnak, kellemetlen szorítás, és nehéz érzet nélkül! Ha szükséged van egy kis extra segítségre, hogy ruhád tökéletesen álljon rajtad, válogass széles kínálatunkból!

Aktív szűrők

TRIUMPH - Wild Rose Sensation Highwaist Panty női alsó

A Triumph Wild Rose Sensation termékcsaládjának egyik kiemelkedő darabja ez a gyönyörű, különleges, magas derekú női fehérnemű! Vadrózsa inspirálta finom csipkedíszítése nem csak külsőre nyeri el tetszésedet, hanem kialakításának köszönhetően tökéletes választás, ha alakformáló fehérneműt keresel! Lapos varratai és szegélyei miatt nem üt át a ruhákon, csupán egy extra segítséged ad, hogy jól érezd magad a bőrödben! 

Hozzá illő melltartóval!

11 999 Ft Ár

TRIUMPH - True Shape Sensation Super Highwaist Panty alakformáló alsó

Fedezd fel a varázslatot! Triumph True Shape Sensation Super Highwaist Panty alakformáló alsónk nem csak a vonalaidat követi, hanem a jelenlegi divatot is! Szuper magas derékvágásával rendelkezik, ezért azonnal formába hozza vonalaidat, kellemetlen szorítás, és nehéz érzet nélkül! Sima és finom anyagának köszönhetően luxus érzetet kelt, ugyanakkor természetes, és nem hivalkodó!

12 999 Ft Ár

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: