Trikók, bodyk 19 termék.

1-19 of 19
Trikó és body kollekcióink igazi jolly joker darabokat rejtenek, hiszen aláöltözetként ingek, lenge nyári és alkalmi ruhák alá, önmagában pedig aktív mozgáshoz, vagy hétköznapi teendőid elvégzéséhez is viselheted! Válogass alakformáló, vagy sport trikóink közül, mindig kedvező árakon!

Aktív szűrők

LISCA - Evelyn melltartós trikó

Elegáns és praktikus fehérnemű? Lisca -  Evelyn 2 az 1-ben melltartós trikónk tökéletes választás, ugyanis a puha SOFT melltartórésze bársonyosan simul a testedre, sima felülete pedig nem látszik át a legszűkebb inged alatt sem! Hossza szuperül rásimul a derékre, hogy a hidegebb estéken sem dideregj! 

15 990 Ft Ár

TRIUMPH - Wild Rose Sensation női body

A tökéletesség jegyében készült el ez a gyönyörű, alakformáló csipke body! A Triumph - Wild Rose Sensation kollekció darabja ugyanis közepesen alakformáló hatást biztosít a ruhák alatt, anélkül, hogy korlátozna a mozgásban, vagy kényelmetlenné válna!

Több mellmérethez is elérhető, hogy megtaláld a Neked megfelelőt!

21 999 Ft Ár

TRIUMPH - Body Make-Up Soft Touch BSW EX

A Triumph Body Make-Up Soft Touch sorozatának bodyja méltán felel meg nevének, ugyanis szuperlágy érzetet nyújt, amelyet soha többé nem akar majd nélkülözni! A matt és kissé fényes berakások miatt időtlen eleganciát nyújt, amely soha nem megy ki a divatból! A mell alatti részen alakformáló alátéttel rendelkezik, a tökéletes formázás érdekében!

Nagyobb mellméretre is kapható!

14 999 Ft Ár

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: