Női alsók 98 termék.

1-24 of 98
Legyen bármilyen is a körülmény, alsó nélkül kevesen lépnek utcára! Nálunk Te is megtalálhatod a legkényelmesebb, legvonzóbb női bugyikat széles választékban és kedvező árakon, legyen szó tanga, francia, vagy hagyományos tai fazonról!

Aktív szűrők

SLOGGI - BODY ADAPT Mini női alsó

Az idei legnagyobb újdonság ez a könnyed SLOGGI - BODY ADAPT Mini alsó! A Body Adapt kollekcióban található adaptív zónák a testhőre felveszik az alakod formáját, így a testeddel együtt változnak! Testünk változása természetes, így viszont nem kell aggódnod a plusz kilók, vagy a fogyás miatt!

5 499 Ft Ár

SLOGGI - ZERO Feel Wavy Brazil női alsó

A SLOGGI legkelendőbb kollekciója, a ZERO Feel termékcsalád Brazil alsója most új köntösben érkezett meg hozzátok! Különleges, hullámos vonalainak köszönhetően még szexibb, mint előző társai! Válaszd ZERO Feel Wavy Brazil alsónkat, hozzá illő melltartóval!

5 499 Ft Ár

SLOGGI - Basic+ Midi 4P négy darabos női alsó

Basic+ Midi 4P négy darabos női alsónk pamut anyagának köszönhetően kényelmes viselet, ráadásul most 2 darabos gazdaságos kiszerelésben kapható! Ha nagyobb mérettel rendelkezel, ez az alsó tökéletes választás, 38-től egészen 48-ig találhatsz fekete és fehér színben hozzád illő fehérneműt!

7 999 Ft Ár

SLOGGI - Basic+ Tai 4P négy darabos női alsó

Észrevehetetlen tartás, maximális puhaság, láthatatlan szegélyek: ilyen a sloggi - Basic+ Tai 4P négy darabos női alsónk! Pamut anyagának köszönhetően kényelmes viselet, ráadásul most 4 darabos gazdaságos kiszerelésben kapható! Ha nagyobb mérettel rendelkezel, ez az alsó tökéletes választás!

7 999 Ft Ár

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: