Szűrés eszerint

Kategóriák

Kategóriák

Méret

Méret

Szín

Szín

Márka

Márka

Ár

Ár

  • 4 399 Ft - 17 999 Ft

Ajándékualványaink

  

Melltartók 79 termék.

1-24 of 79
Minden Nő számára elengedhetetlen darab, egy tökéletesen illeszkedő melltartó! Rendelj online széles kínálatunkból, egyszerűen, otthonod kényelméből, legyen szó merevítő nélküli, vagy push-up darabról!

Aktív szűrők

SLOGGI BODY ADAPT T-SHIRT BRA

A sloggi Body Adapt T-shirt Bra varrás nélküli szivacsos melltartóban végre kötöttségek nélkül élvezheted az életet, hiszen ez a lézervágott, varrás nélküli melltartó, sehol sem fog bevágni, szorítani! 

Az adaptív zónák testhőre képesek felvenni az alakod formáját, így lekövetik a tested változásait, hogy soha többé ne kelljen átélned a "szorít az a melltartó, ami nemrég még jó volt" érzését.

14 999 Ft Ár

TRIUMPH - Triaction Energy Lite N EX sportmelltartó

Ez a Triumph Triaction Energy Lite N EX sportmelltartó a Cardio - Triaction Energy Lite termékcsaládjából garantálja neked az optimális melltartást még extrém sportokban való részvétel esetén is! Innovatív anyaghasználatának és a szuper Spacer Cup minőségének köszönhetően szinte második bőrként simul a testedre, kellemetlen szorító érzés nélkül! 

12 999 Ft Ár

LISCA - Alegra szivacs nélküli merevítős melltartó

Vonzó Lisca - Alegra melltartónk gyönyörű, mégis funkcionális fehérnemű minden Lisca rajongó számára! Ez a melltartó tökéletes támaszt és szép formát kínál a teltebb mellel rendelkező Nők számára is! Megfelelő választás lehet a felesleges szivacs nélküli melltartók kedvelői számára! A szélesebb bállpántok további kényelmet nyújtanak! 

12 290 Ft Ár

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: